Skocz do zawartości


Zdjęcie

Żółty ser


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 scan651

scan651

    Ekspert

  • Members
  • PipPipPip
  • 512 postów

Napisano 28 July 2018 - 13:44 PM

Hej, jaki żółty ser byście najbardziej polecali do zapiekanek w piekarniku? Chodzi mi tutaj raczej o właściwości zdrowotne, ale możecie też podpowiedzieć, który z nich jest najlepszy.



Polecamy

Polecamy
  • Advert

Dołączona grafika

#2 fitlover

fitlover

    Gaduła

  • Members
  • PipPipPip
  • 131 postów

Napisano 28 July 2018 - 18:51 PM

Najczęściej do zapiekanek wybieram twardy ser cheddar. Może się różnić ceną w stosunku do innych serów, ale na pewno jest jej wart. Oczywiście dobrze sprawdzi się też ser gouda czy chociażby mozarella. Ten ostatni gorąco polecam do wszystkiego - na zimno z pomidorami i świeżą miętą czy tak jak wcześniej napisałam poradzi sobie na gorąco. To zdecydowanie nr 1 u Włochów, którzy uwielbiają ją stosować do pizzy czy zapiekanek!






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych