Pytanie skierowane raczej do dziewczyn W jakich fryzurach ćwiczycie? Jesli chodzi o mnie to nie mam jakiejś najwygodniejsze. Włosy rozpuszczone odpadają, bo jest mi w nich goraco. Kitek jest średnio wygodny podczas biegania, bo mam długie włosy, które mi opadają na twarz jak zawieje wiatr. Najcześciej robię koka, bo wtedy włosy nie wpadaja mi do oczu i nie jest mi za gorąco, ale niestety przy ćwiczeniach które wymagają podskoków szybko mi się rozwala. Macie jakieś sprawdzone, mocne i wygodne fryzury?

Napisano 09 July 2018 - 16:09 PM
Napisano 09 July 2018 - 18:56 PM
dobrze ze faceci nie mają takich problemow
Rozpiski treningowe, układanie diet online
Zapraszam na mój fp: https://www.facebook...klikamy like
a tutaj mój dziennik treningowy: http://rbforum.pl/pr...aszkiewicz-t37/
Napisano 09 July 2018 - 22:31 PM
Świetnie sprawdzi się klasyczny, prosty warkocz. Nie będzie wiać włosami na twarz i nie będzie grzać. Na grzywkę może być ciekawa opaska.
Własciwie o już zapomniałam, że istnieje taka fryzura jak warkocz! Ale faktycznie coś musi w nim być. Jak sobie teraz przypominam to dobieramy dośc długo sie trzymał i zapobiegał opadaniu włosów na twarzy podczas wiatru. Dziekuję!
Po prostu spinam w kok i tyle, czasami zarzucam opaskę materiałową na włosy i tyle. Rozpuszczone włosy i koński ogon u mnie odpadają, bo mam włosy prawie do pasa
Ja też mam włosy do pasa. Są piekne, ale niestety bardzo niepraktyczne. Spróbuję wykorzystać opaskę materiałową o której wspomniałaś. Oby troche pomogła.
Napisano 10 July 2018 - 11:40 AM
Ja myślę, że najlepszy jest kok. Kiedy włosy mi gdzieś wychodzą, podpinam je też kilkoma spinkami. Ewentualnie dobra jest też opaska. Żeby kok był trwały, proponuję związać go kilkoma gumkami, ewentualnie spryskać je odrobiną lakieru. Moim zdaniem jest to najlepsza i najprostsza fryzurka.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: trening, fryzury
Odżywianie i Suplementacja →
Odżywki i Suplementy →
Które suple powinno się brać przed, a które po treningu?Napisany przez Maja P. , 17 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Odchudzanie →
Treningi i ćwiczenia →
ten sam trening pośladków przez miesiącNapisany przez Maja P. , 17 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Odchudzanie →
Treningi i ćwiczenia →
Jakich ćwiczeń nie wykonywać o poranku?Napisany przez Maja P. , 17 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Odchudzanie →
Treningi i ćwiczenia →
trening z kettlebellami na wszystkie partie mięśniNapisany przez Maja P. , 17 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Odżywianie i Suplementacja →
Programy treningowe →
Trening - od ilu lat?Napisany przez wojowniczka99 , 09 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych