Skocz do zawartości


Zdjęcie

Makaron z kapustą kiszona i grzybami

makaron grzyby pieczarki kapusta kiszona

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ewa1

Ewa1

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 25 postów

Napisano 12 August 2015 - 16:28 PM

80 g makaronu najlepiej ciemnego

50 g pieczarek

garść kapusty kiszonej

5 suszonych grzybów

nieduża cebula

sól

pieprz

tymianek

łyżka oleju

 

Pieczarki i cebulę rozdrobnić i poddusić na oleju z przyprawami. Dodać ugotowane, pokrojone grzyby. Kapustę pokroić i ugotować. Dodać do pieczarek. Wszystko chwilę podsmażyć i wymieszać z ugotowanym i odcedzonym makaronem



Polecamy

Polecamy
  • Advert

#2 Dementor167

Dementor167

    Stały Bywalec

  • Members
  • PipPip
  • 97 postów

Napisano 12 August 2015 - 21:55 PM

Wspaniale ewa bardzo dobry przepis, jadasz po treningu czy podczas dnia? Ciekawy jestem skąd bierzesz pomysły ;)

#3 Bartosz Klimowicz

Bartosz Klimowicz

    Moderator

  • Moderators
  • 26274 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 12 August 2015 - 22:23 PM

Jeszcze do tego Twojego Ewo przepisu wrzuciłbym jskies białeczko w postaci mięsa i perfect 👌🏼

Trening & Dieta Online - Zapraszam na Konsultacje :)

https://www.facebook...osz.klimowicz.7


#4 bodymaniak

bodymaniak

    Mistrz

  • Moderators
  • 953 postów

Napisano 13 August 2015 - 09:07 AM

Pulpecik z indyczego mięska w sosie koperkowym by pod to wchodził elegancko :D

#5 Ewa1

Ewa1

    Początkujący

  • Members
  • Pip
  • 25 postów

Napisano 13 August 2015 - 10:29 AM

wrzucę i zmięsem





Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: makaron, grzyby, pieczarki, kapusta kiszona

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych