Skocz do zawartości


Zdjęcie

Na czym usmażyć popcorn ?


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Adadam

Adadam

    Mistrz

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 782 postów

Napisano 05 April 2018 - 10:08 AM

 Na czym najlepiej usmażyć popcorn? Mam 100g ziaren, baniak i przyda się jakieś 10g tłuszczu. Oliwa, roztopiony smalec?



Polecamy

Polecamy
  • Advert

#2 Dzikson_Trenuje

Dzikson_Trenuje

    Legenda

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1751 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 05 April 2018 - 10:16 AM

Ja to raczej bym wyelimował ten popcorn z diety



#3 Adadam

Adadam

    Mistrz

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 782 postów

Napisano 05 April 2018 - 10:31 AM

Na smalczyku



#4 Janusz_Boski

Janusz_Boski

    Ekspert

  • Members
  • PipPipPip
  • 698 postów

Napisano 05 April 2018 - 10:45 AM

Możesz zrobić na tym smalcu



#5 Adadam

Adadam

    Mistrz

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 782 postów

Napisano 05 April 2018 - 10:47 AM

Na smalczyku nie będzie chyba źle ? urwało mi się.



#6 Gunsout

Gunsout

    Legenda

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 5764 postów
  • LocationPoznań

Napisano 06 April 2018 - 20:52 PM

Smalec może być. Ogólnie te 10 gram obojętnie czego byś nie wybrał jakoś Cie nie zniszczy;).


Body Engineers Polska

http://www.bodyengineers.pl


#7 SadPrincessFIT

SadPrincessFIT

    Legenda

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3427 postów

Napisano 07 January 2019 - 08:55 AM

Na maśle klarowanym polecam :)

#8 Kuba G.

Kuba G.

    Legenda

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 1459 postów

Napisano 07 January 2019 - 21:30 PM

Na maśle klarowanym polecam :)

Jestem za super wtedy smakuje :)

#9 SadPrincessFIT

SadPrincessFIT

    Legenda

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3427 postów

Napisano 11 January 2019 - 08:42 AM

Jestem za super wtedy smakuje :)

I smakuje lepiej i mniej szkodliwych substancji tam przenika :)




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych