Skocz do zawartości


Zdjęcie

Placki z cukinii


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 anastazja

anastazja

    Ekspert

  • Members
  • PipPipPip
  • 463 postów

Napisano 30 July 2018 - 21:02 PM

Macie przepis na placki z cukinii, które nie wchłaniają za dużej ilości tłuszczu? Mój tradycyjny przepis z mąką pszenną, jajkami, startą cukinią, solą i pieprzem się nie sprawdza. Ciasto na patelni zachowuje się jak gąbka i niestety plaski nie są chrupiące, a w dodatku są niesłychanie tłuste. Może powinnam dodać inną mąkę, albo piec takie placki w piekarniku? Ktoś z was próbował? Proszę o rady!



Polecamy

Polecamy
  • Advert

Dołączona grafika

#2 Kucharskann

Kucharskann

    Mistrz

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 826 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 06 August 2018 - 08:13 AM

maka pszenna juz mnie odrzuciła :D 






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych