Witam, brał ktoś coś firmy Pro Active? Konkretniej chodzi mi o tą kreatynę: https://centrumodzyw...3934-5425-.html Nigdy wcześniej jakoś nie słyszałem o tej firmie, na necie praktycznie nic nie ma o tym :-( Pzdr

ProAactive Crea M - opinie
Rozpoczęty przez
steryd_na_sterydach
, Feb 11 2018 16:22 PM
kreatyna monochydrat masa redukcja
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 February 2018 - 01:09 AM
I co z tego że brałeś, kogo to obchodzi nie masz argumentów rzeczowych, równie dobrze mogłeś Jacka Danielsa brać i wychwalać potem że siły ci przybywało od spożywania co wieczór 200ml trunku a inne kreatyny brałeś w ogóle że masz porównanie, w czym te firmy są dobre w surowcach z najniższej półki sprzedawanych dla żałujących grosza na lepsze suple?
Napisano 13 February 2018 - 12:12 PM
I co z tego że brałeś, kogo to obchodzi nie masz argumentów rzeczowych, równie dobrze mogłeś Jacka Danielsa brać i wychwalać potem że siły ci przybywało od spożywania co wieczór 200ml trunku a inne kreatyny brałeś w ogóle że masz jakieś porównanie, w czym te firmy są dobre w surowcach z najniższej półki sprzedawanych dla żałujących grosza na lepsze suple?
Jak chcesz argumentow rzeczowych to ci mogę puste opakowanie przynieść pajacu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: kreatyna, monochydrat, masa, redukcja
Odżywianie i Suplementacja →
Odżywki i Suplementy →
Co na przyrost masy ciała ?Napisany przez Maksior , 01 Jun 2019 ![]() |
|
![]()
|
||
Programy treningowe →
do ocenyNapisany przez scrolloiviridius , 31 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Odżywki i Suplementy →
białko przy redukcjiNapisany przez Maja P. , 17 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Dieta →
dieta niskowęglowodanowa przy redukcjiNapisany przez Maja P. , 12 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
||
Odżywki i Suplementy →
Odżywki na masę przeciwwskazaniaNapisany przez anastazja , 06 Jul 2018 ![]() |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych